autor:

Fara foto

» » , , , Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri, Spume si creme dulci

Iaurt de casa cu gem

Autor: B.Alexandra (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: B.Alexandra (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
-1/2 pahar de lapte prins (sau de iaurt simplu), -5 lg de gem

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un pahar se pune laptele prins (sau iaurtul simplu) si cele 5 lg de gem,dupa care se ameseca. Se poate servi gol ca iaurt sau uns pe paine. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de castane si rom

Inghetata de castane si rom

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta

6 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Jeleu de ciocolata

Jeleu de ciocolata

Ciocolata rupta se pune pe foc mic, intr-un vas, cu lapte, se amesteca pana se topeste, se da vasul

1 vot    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Nota 10 !

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1/2 pahar de lapte prins (sau de iaurt simplu)
  • -5 lg de gem

Raporteaza reteta

tatiana

tatiana (Chef de cuisine)

Nota 10 !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Napolitane cu crema alba de vanilie pufoasa si crocanta