Cafeaua preparata trebuie sa fie tare si o lasam sa se racoreasca putin, cat sa nu fie fierbinte.
Luam o forma de cuburi de gheata, turnam cafeaua in forme o bagam la congelator pana se formeaza cuburi de cafea.
Rupem ciocolata bucatele, adaugam laptele, o punem pe baie de aburi la topit.
Dupa ce s-a topit, luam pahare si facem modele pe ele cu ciocolata.
Intr-un pahar punem laptele, 1 lingurita zahar si cam 6 cuburi de cafea.
Amestecam bine si servim. Puteti adauga si un mot de frisca!
Cuburile de cafea ajung pentru 3 portii de ice caffe latte.
Este grozav in aceste zile calduroase. Sa aveti pofta!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii