Se ia o felie de paine de aproximativ 50 g si se inmoaie in apa rece. Se stoarce bine si se taie bucatele mici. Intr-un castron amestecati icrele cu painea pana se fac pasta. Se toarna o parte din ulei putin cate putin si amesteca bine. Daca puneti prea mult ulei odata exista riscul sa nu-l puteti incorpora si sa se taie. Se pune zeama de lamaie, iar ulei.Daca nu mai „inghite” ulei puteti pune putina apa minerala care le si albeste. Se gusta si se potriveste de zeama de lamaie si de sare. Se taie o ceapa mica in cubulete mici si se amesteca cu icrele. Se lasa la frigider cateva ore si se servesc cu paine proaspata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii