autor:

Georgiana Cosac

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Salate, Salate

Icre

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
50 g icre, 50 g paine, 150-200 ml ulei, 1 ceapa mica, zeama de lamaie, sare, 2-4 linguri apa minerala.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se ia o felie de paine de aproximativ 50 g si se inmoaie in apa rece. Se stoarce bine si se taie bucatele mici. Intr-un castron amestecati icrele cu painea pana se fac pasta. Se toarna o parte din ulei putin cate putin si amesteca bine. Daca puneti prea mult ulei odata exista riscul sa nu-l puteti incorpora si sa se taie. Se pune zeama de lamaie, iar ulei.Daca nu mai „inghite” ulei puteti pune putina apa minerala care le si albeste. Se gusta si se potriveste de zeama de lamaie si de sare. Se taie o ceapa mica in cubulete mici si se amesteca cu icrele. Se lasa la frigider cateva ore si se servesc cu paine proaspata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Icre rapid

Icre rapid

Se pune icrele,lamia,sifonul se mixeazaciteva minute la turatie mica,apoi la mare adugindu-se uleiul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Salate cu peste
Icre false de fasole

Icre false de fasole

Cantitatile sunt la alegere si procedam astfel: fasolea o alegem, spalam si apoi punem la inmuiat

12 voturi    6 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adi , 03 iulie 2014

    bun

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Imi place tare mult salata de icre.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Foarte buna salata de icre!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 50 g icre
  • 50 g paine
  • 150-200 ml ulei
  • 1 ceapa mica
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 2-4 linguri apa minerala.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

adi

bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata Edelweiss