Fierbi grisul,lasi sa se raceasca.Icrele le freci foarte bine, inainte sa adaugi orice alt produs. Adaugi grisul fiert, cate putin, mixand continuu,picurand zeama de lamaie. Adaugi ulei in timp ce mixezi,pana obtii o pasta consistenta.Adaugi ceapa taiata foarte fin. Daca doresti, poti sa adaugi la final un galbenus de ou. Asezi pasta in bol, ornezi cu masline si felii de lamaie. Poti umple jumatati de lamaie cu pasta de icre, sau cosulete din foietaj.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii