Icre de crap

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Icre de crap

Ingrediente

  • 50 de grame de icre
  • o ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • doua linguri de smantana
  • doua feli de paine
  • o cescuta de lapte si 800g ulei.

Mod de preparare

Daca icrele sunt sarate se desareaza (o jumatate de ora in apa rece apoi se scurg foarte bine)  se pun intru-n castron inalt si se bat cu mixerul la viteza mica si se toarna treptat cate putin ulei,cand incep sa se intareasca (sa stea mixerul in picioare) se pune painea care intre timp a fost inmuiata in lapte si se scurge bine apoi se pune smantana si ceapa taiata marunt sau data prin razatoare se pune lamaia (dupa gust). pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise