Daca icrele sunt sarate se desareaza (o jumatate de ora in apa rece apoi se scurg foarte bine) se pun intru-n castron inalt si se bat cu mixerul la viteza mica si se toarna treptat cate putin ulei,cand incep sa se intareasca (sa stea mixerul in picioare) se pune painea care intre timp a fost inmuiata in lapte si se scurge bine apoi se pune smantana si ceapa taiata marunt sau data prin razatoare se pune lamaia (dupa gust). pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii