autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Icre de stiuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
100g icre de stiuca, 500ml ulei, 1/2 ceapa, 1/2 lamaie, cateva masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatatea de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn. Cand amestecul este omogen, se toaca marunt ceapa, se freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce, sau se scurge cateva minute. Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura cateva minute, dupa care se pun intr-o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveţi cu sos ( şi orez)

Creveţi cu sos ( şi orez)

Toate ingredientele de mai sus de amestecă şi se lasă la macerat (în frigider)cam 1 oră(eu am

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade. Pestele se spala bine cu apa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g icre de stiuca
  • 500ml ulei
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lamaie
  • cateva masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Dorada Sambar