autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Icre de stiuca

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
100g icre de stiuca, 500ml ulei, 1/2 ceapa, 1/2 lamaie, cateva masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Icrele de stiuca fiind mai mari, se pot pregati si fara gris. Se pun intr-un castron adanc, se stoarce deasupra lor zeama de la jumatatea de lamaie, se adauga uleiul treptat si se amesteca energic cu o lingura de lemn. Cand amestecul este omogen, se toaca marunt ceapa, se freaca bine cu sare, se spala cu apa rece si se stoarce, sau se scurge cateva minute. Se pune ceapa peste icre, se mai amesteca cu lingura cateva minute, dupa care se pun intr-o farfurie intinsa si se orneaza cu jumatati de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor cu legume

Scrumbie la cuptor cu legume

Se prepara sosul pe aragaz, inainte de a fi pus in tava de cuptor. Rosiile decojite se calesc rapid

11 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Scrumbiile curățate, spălate și șterse bine, se crestează pe ambele părți. În primul

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g icre de stiuca
  • 500ml ulei
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lamaie
  • cateva masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie de crap