autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ieftin, bun si sanatos

Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 mai 2007

Ingrediente
1 os de vita cu maduva de 700-800 g, , 2 radacini de patrunjel, , 2 morcovi, , o ceapa, , 5-6 cartofi, , vegeta (Knorr, secretul gustului etc), , taitei (paste scurte-pene, spirale sau alte forme), ], un ou, , faina, , bicarbonat sau amoniac, , sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb in 8 l apa rece, la foc mic pt a ramane supa limpede: osul de vita, radacinile de patrunjel, morcovii, ceapa si cartofii. Se spumeaza de cate ori este necesar. Dupa ce osul este fiert astfel incat resturile de carne se desprind cu usurinta de pe os, se adauga sare, piper si vegeta, dupa gust. Se mai da unul-doua clocote si se se da de pe foc. Se scot zarzavaturile si osul. In zeama fierbinte se pun pastele, se fierb 8 minute,se stinge focul si se acopera vasul.
Separat, se scoate maduva din os, se desprind bucatile de carne si se dau prin robot impreuna cu zarzavatul. Se adauga un ou (doua), faina, bicarbonat stins, se formeaza chiftele cu mana unsa cu ulei si se prajesc in ulei incins. Eventual, ceapa se arunca. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ieftin, bun si sanatos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui bacon

Rulouri din piept de pui bacon

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Legume cu orez si pulpe de pui

Legume cu orez si pulpe de pui

Se apala legumele si se usuca.Ceapa cu prazul si usturoiul se pun la calit in 2-3 linguri de ulei.Se

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 os de vita cu maduva de 700-800 g
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 5-6 cartofi
  • vegeta (Knorr
  • secretul gustului etc)
  • taitei (paste scurte-pene
  • spirale sau alte forme)
  • ]
  • un ou
  • faina
  • bicarbonat sau amoniac
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui in sos de ciuperci