autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ieftin, bun si sanatos

Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 mai 2007

Ingrediente
1 os de vita cu maduva de 700-800 g, , 2 radacini de patrunjel, , 2 morcovi, , o ceapa, , 5-6 cartofi, , vegeta (Knorr, secretul gustului etc), , taitei (paste scurte-pene, spirale sau alte forme), ], un ou, , faina, , bicarbonat sau amoniac, , sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb in 8 l apa rece, la foc mic pt a ramane supa limpede: osul de vita, radacinile de patrunjel, morcovii, ceapa si cartofii. Se spumeaza de cate ori este necesar. Dupa ce osul este fiert astfel incat resturile de carne se desprind cu usurinta de pe os, se adauga sare, piper si vegeta, dupa gust. Se mai da unul-doua clocote si se se da de pe foc. Se scot zarzavaturile si osul. In zeama fierbinte se pun pastele, se fierb 8 minute,se stinge focul si se acopera vasul.
Separat, se scoate maduva din os, se desprind bucatile de carne si se dau prin robot impreuna cu zarzavatul. Se adauga un ou (doua), faina, bicarbonat stins, se formeaza chiftele cu mana unsa cu ulei si se prajesc in ulei incins. Eventual, ceapa se arunca. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ieftin, bun si sanatos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa

1 vot    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 os de vita cu maduva de 700-800 g
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 5-6 cartofi
  • vegeta (Knorr
  • secretul gustului etc)
  • taitei (paste scurte-pene
  • spirale sau alte forme)
  • ]
  • un ou
  • faina
  • bicarbonat sau amoniac
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fudulii de curcan cu praz