autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ieftin, bun si sanatos

Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Domnica Deleanu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 mai 2007

Ingrediente
1 os de vita cu maduva de 700-800 g, , 2 radacini de patrunjel, , 2 morcovi, , o ceapa, , 5-6 cartofi, , vegeta (Knorr, secretul gustului etc), , taitei (paste scurte-pene, spirale sau alte forme), ], un ou, , faina, , bicarbonat sau amoniac, , sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb in 8 l apa rece, la foc mic pt a ramane supa limpede: osul de vita, radacinile de patrunjel, morcovii, ceapa si cartofii. Se spumeaza de cate ori este necesar. Dupa ce osul este fiert astfel incat resturile de carne se desprind cu usurinta de pe os, se adauga sare, piper si vegeta, dupa gust. Se mai da unul-doua clocote si se se da de pe foc. Se scot zarzavaturile si osul. In zeama fierbinte se pun pastele, se fierb 8 minute,se stinge focul si se acopera vasul.
Separat, se scoate maduva din os, se desprind bucatile de carne si se dau prin robot impreuna cu zarzavatul. Se adauga un ou (doua), faina, bicarbonat stins, se formeaza chiftele cu mana unsa cu ulei si se prajesc in ulei incins. Eventual, ceapa se arunca. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ieftin, bun si sanatos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Jambon la tava cu cartofi

Jambon la tava cu cartofi

Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa

18 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei si dovlecei umpluti cu carne

Ardei si dovlecei umpluti cu carne

In tigaia cu ulei incins se caleste ceapa taiata marunt,se adauga cutia cu rosii iar dupa ce a scazut

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 os de vita cu maduva de 700-800 g
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 5-6 cartofi
  • vegeta (Knorr
  • secretul gustului etc)
  • taitei (paste scurte-pene
  • spirale sau alte forme)
  • ]
  • un ou
  • faina
  • bicarbonat sau amoniac
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chec aperitiv