autor:

» » Mancaruri cu carne

Ieftin, bun si sanatos

Autor: Domnica Deleanu (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Domnica Deleanu (Bucatar)   
Reteta postata pe: 06 mai 2007

Ingrediente
1 os de vita cu maduva de 700-800 g, , 2 radacini de patrunjel, , 2 morcovi, , o ceapa, , 5-6 cartofi, , vegeta (Knorr, secretul gustului etc), , taitei (paste scurte-pene, spirale sau alte forme), ], un ou, , faina, , bicarbonat sau amoniac, , sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb in 8 l apa rece, la foc mic pt a ramane supa limpede: osul de vita, radacinile de patrunjel, morcovii, ceapa si cartofii. Se spumeaza de cate ori este necesar. Dupa ce osul este fiert astfel incat resturile de carne se desprind cu usurinta de pe os, se adauga sare, piper si vegeta, dupa gust. Se mai da unul-doua clocote si se se da de pe foc. Se scot zarzavaturile si osul. In zeama fierbinte se pun pastele, se fierb 8 minute,se stinge focul si se acopera vasul.
Separat, se scoate maduva din os, se desprind bucatile de carne si se dau prin robot impreuna cu zarzavatul. Se adauga un ou (doua), faina, bicarbonat stins, se formeaza chiftele cu mana unsa cu ulei si se prajesc in ulei incins. Eventual, ceapa se arunca. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ieftin, bun si sanatos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 os de vita cu maduva de 700-800 g
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 5-6 cartofi
  • vegeta (Knorr
  • secretul gustului etc)
  • taitei (paste scurte-pene
  • spirale sau alte forme)
  • ]
  • un ou
  • faina
  • bicarbonat sau amoniac
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe dietetice