autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Iepuras cu ou

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
aluat din 500 g faina, , 42 g drojdie, 80 g zahar, 180 ml lapte, 100 g unt, 3 galbenusuri.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framinta aluatul din faina, drojdie, zahar, lapte, unt si galbenusuri. Se modeleaza 6 iepurasi cu ochi de stafide. Se incrusteaza in burta fiecarui cite 1 ou colorat si se coc cca 20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cuib surpriza pentru Iepuras

Tort cuib surpriza pentru Iepuras

Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Iepuras Roz

Tort Iepuras Roz

Crema dintre blaturi:2 ciocolate negre amarui se topesc la Bain Marie si se adauga usor un cubulet

7 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • aluat din 500 g faina
  • 42 g drojdie
  • 80 g zahar
  • 180 ml lapte
  • 100 g unt
  • 3 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite cu iaurt