autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Iepuras cu ou

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
aluat din 500 g faina, , 42 g drojdie, 80 g zahar, 180 ml lapte, 100 g unt, 3 galbenusuri.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framinta aluatul din faina, drojdie, zahar, lapte, unt si galbenusuri. Se modeleaza 6 iepurasi cu ochi de stafide. Se incrusteaza in burta fiecarui cite 1 ou colorat si se coc cca 20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
cozonac iepuras

cozonac iepuras

Se pune faina alba intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune un praf de sare si 2 linguri cu

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort Iepuras Roz

Tort Iepuras Roz

Crema dintre blaturi:2 ciocolate negre amarui se topesc la Bain Marie si se adauga usor un cubulet

7 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • aluat din 500 g faina
  • 42 g drojdie
  • 80 g zahar
  • 180 ml lapte
  • 100 g unt
  • 3 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuca si cacao