autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Iepuras cu ou

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
aluat din 500 g faina, , 42 g drojdie, 80 g zahar, 180 ml lapte, 100 g unt, 3 galbenusuri.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framinta aluatul din faina, drojdie, zahar, lapte, unt si galbenusuri. Se modeleaza 6 iepurasi cu ochi de stafide. Se incrusteaza in burta fiecarui cite 1 ou colorat si se coc cca 20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepuras cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort iepuras

Tort iepuras

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu unt si tapeteaza cu faina o forma de semicerc. Pentru blat,

24 voturi    17 comentarii
2h
Torturi
cozonac iepuras

cozonac iepuras

Se pune faina alba intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune un praf de sare si 2 linguri cu

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • aluat din 500 g faina
  • 42 g drojdie
  • 80 g zahar
  • 180 ml lapte
  • 100 g unt
  • 3 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Ciocolată aromată (de casă)