Cureti iepurele apoi il speli si il portionezi.
Cureti cartofii,ceapa si fasolea.Le speli si le tai astfel:cartofii in lungime,ceapa solzisori,iar pastaile in jumatate.
Intr-o cratita adanca sau intr-un vas termorezistent asezi in sraturi legumele,incepand cu cartofii,iar deasupra pui bucatiile de carne de iepure.Le stropesti cu ulei si torni apa cat sa acopere legumele.
Dai vasul la cuptor pana cand carnea se patrunde si se rumeneste.La sfarsit adaugi bulionul si sare dupa gust,dizolvate in 1/2 cana de apa si lasi preparatul la cuptor inca 10 min.Apoi presari verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii