1. Se pun bucatile de iepure in marinata si se dau la frigider 24 de ore. Apoi se arunca marinata si se da iepurele prin faina.
2. Se ia o cratita mare, se adauga uleiul de masline si se calesc putin bucatile de carne. Se scoate carnea si, in acelasi ulei, se prajesc ceapa, morcovul si telina. Se pune iar carnea in cratita si se adauga vinul, 6-8 cesti de apa si se fierbe inabusit 40-50 de minute pâna când carnea e foarte frageda.
3. Se scoate carnea din cratita, având grija sa nu ramâna oase in cratita, si sosul se lasa pe foc pâna se ingroasa. Acum se inlatura oasele, rupând carnea in bucatele. Sosul se pune in blender, se mixeaza, apoi se pune la loc in cratita si se amesteca intruna. De indata ce da in clocot, se adauga smântâna si bucatelele de carne. Se opreste focul.
4. Macaroanele se fierb 4 minute, se strecoara, se pun pe un platou mare incalzit si se amesteca cu jumatate din sos. Restul de sos se toarna peste macaroane. Se serveste imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii