autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Iepure cu slanina si verdeturi

   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 4h

11 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor.
Se serveste cu mamaliga
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu slanina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la hot-pan cu piure de cartofi si salata de varza

Piept de pui la hot-pan cu piure de cartofi si salata de varza

Condimentam carnea cu vegeta si prajim in tigaia hot -pan la 120 grade C timp in care o mai intoarcem.

4 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Ceafa de porc cu cartofi la cuptor

Cartofii curatati se taie in jumatati apoi se feliaza si se aseaza in tava de la aragaz. Ceafa de

43 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Cred ca e bine de tinut iepurele in baitz cateva ore inainte de preparare.

Dificultate

Redusa

Timp

4h

11 voturi

Ingrediente

  • iepure
  • marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi)
  • usturoi
  • verdeturi proaspete
  • slanina (sa aiba si ceva carne printre)
  • sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e bine de tinut iepurele in baitz cateva ore inainte de preparare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Creier pane