Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga ½ pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de ½ ora. Daca scade prea mult, se mai adauga 1-2 linguri de apa. Faina bine amestecata cu smintina se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15-20 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii