autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

iepure cu sos ragu

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ulei, morcovi, patrunjel verde, telina radacina, ceapa, foi de dafin, piper, ienibahar, suc de rosii, lamaie, zahar, cimbru, sare, masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa se calesc 2 min in 150 ml de ulei , apoi se sting cu 200 ml de apa fierbinte. Carnea feliata se asaza peste apa si se adauga faina frecata cu sucul de rosii rece, vinul, piperul, ienibaharul , cimbrul si feliile de lamaie.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 2-3 linguri de apa fierbinte. Se lasa sa se topeasca , se amesteca cu sosul si se sareaza .
Se introduce la cuptor cca 10 min iar la sfarsit se adauga maslinele si se mai lasa la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iepure cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Lebar

Lebar

Se fierb organele in apa cu sare, dupa aceea se dau prin masina de tocat, dar doar dupa ce s-au racit.

12 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Lasagna cu carne tocata din piept de pui.

Carnea tocata din piept de pui se caleste impreuna cu doua cepsoare rosii in 3 linguri de ulei extravirgin

19 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir