autor:

raluka

» » Mancaruri cu carne

Iepure cu usturoi

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 12 decembrie 2011

Ingrediente
1 iepure(aprox.1kg), 6 catei de usturoi, 500ml supa de carne, 250ml vin alb, o crenguta de rozmarin(sau uscat), un strop de otet, o frunza de dafin, cateva boabe de piper negru, faina, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Bucatile de iepure se dau prin faina si se pun la prajit cate 3,4 min pe fiecare parte intr-o tigaie mai mare cu 5,6 linguri de ulei de masline.Se adauga usturoiul curatat si taiat feliute si se caleste putin.Vinul se amesteca cu un strop de otet,se adauga peste iepure si se lasa sa scada putin.Se adauga supa calda,restul de ingrediente si se fierbe la foc mic cca 20min.Se potriveste de sare si se poate servi cu cartofi natur.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)

Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)

Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada

10 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Pui piri piri cu legume la tigaie

Pui piri piri cu legume la tigaie

Piri piri este un amestec de condimente (paprika, oregano, ghimbir, cardamom, usturoi, ceapa, chilli

7 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Usturoi De BUZAU , 25 aprilie 2014

    a se folosi , exclusiv , USTUROI DE BUZAU ! :)))

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Multumesc!!

  • kllass

    kllass (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Arata ...intr-un mare fel.Felicitari.Sa vad de unde fac rost de un urecheat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure(aprox.1kg)
  • 6 catei de usturoi
  • 500ml supa de carne
  • 250ml vin alb
  • o crenguta de rozmarin(sau uscat)
  • un strop de otet
  • o frunza de dafin
  • cateva boabe de piper negru
  • faina
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Multumesc!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Lasagna cu foi de clatite