autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure de camp cu masline la cuptor

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 iepure de circa 2-3 kg., masline 200 g, 2 kg vin alb, 3-4 morcovi taiati rondele, 2 cepe taiate rondele, 2-3 capatani de usturoi, 3-4 foi de dafin, 2 lingurite de delicat, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita piper boabe., inca 1 kg de masline

Dificultate: Ridicata Timp: 26h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati potrivite se spala cu apa fierbinte si otet,dupa aceea se spala cu apa rece.Dupa aceea se tine la macerat 24h.Se scoate din aceasta compozitie,se aseaza intr-o tava de bagat la cuptor.cu legumele din vins e adauga o ceasca de ulei si se mai pun 1 kg de masline.Se pun la cuptor pt 2-3h.cand este aproapegata se stropeste cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de camp cu masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

24 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Caprese

Pui Caprese

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare,

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

26h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure de circa 2-3 kg.
  • masline 200 g
  • 2 kg vin alb
  • 3-4 morcovi taiati rondele
  • 2 cepe taiate rondele
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 2 lingurite de delicat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita piper boabe.
  • inca 1 kg de masline

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Pilaf de orez cu legume