autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure de camp cu masline la cuptor

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 iepure de circa 2-3 kg., masline 200 g, 2 kg vin alb, 3-4 morcovi taiati rondele, 2 cepe taiate rondele, 2-3 capatani de usturoi, 3-4 foi de dafin, 2 lingurite de delicat, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita piper boabe., inca 1 kg de masline

Dificultate: Ridicata Timp: 26h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati potrivite se spala cu apa fierbinte si otet,dupa aceea se spala cu apa rece.Dupa aceea se tine la macerat 24h.Se scoate din aceasta compozitie,se aseaza intr-o tava de bagat la cuptor.cu legumele din vins e adauga o ceasca de ulei si se mai pun 1 kg de masline.Se pun la cuptor pt 2-3h.cand este aproapegata se stropeste cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de camp cu masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu masline

Mancare de cartofi cu masline

Curatam si spalam cartofii. Curatam si spalam si restul de legume, ardeii, ceapa, morcovul, telina

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul

2 voturi    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

26h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure de circa 2-3 kg.
  • masline 200 g
  • 2 kg vin alb
  • 3-4 morcovi taiati rondele
  • 2 cepe taiate rondele
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 2 lingurite de delicat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita piper boabe.
  • inca 1 kg de masline

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Orez cu legume la cuptor