autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure de camp cu masline la cuptor

Autor: Irina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
1 iepure de circa 2-3 kg., masline 200 g, 2 kg vin alb, 3-4 morcovi taiati rondele, 2 cepe taiate rondele, 2-3 capatani de usturoi, 3-4 foi de dafin, 2 lingurite de delicat, 1 lingurita de rozmarin, 1 lingurita piper boabe., inca 1 kg de masline

Dificultate: Ridicata Timp: 26h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati potrivite se spala cu apa fierbinte si otet,dupa aceea se spala cu apa rece.Dupa aceea se tine la macerat 24h.Se scoate din aceasta compozitie,se aseaza intr-o tava de bagat la cuptor.cu legumele din vins e adauga o ceasca de ulei si se mai pun 1 kg de masline.Se pun la cuptor pt 2-3h.cand este aproapegata se stropeste cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure de camp cu masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute cu dovlecei si soia

Chiftelute cu dovlecei si soia

Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui picant cu fasole verde

Piept de pui picant cu fasole verde

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

26h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure de circa 2-3 kg.
  • masline 200 g
  • 2 kg vin alb
  • 3-4 morcovi taiati rondele
  • 2 cepe taiate rondele
  • 2-3 capatani de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • 2 lingurite de delicat
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 1 lingurita piper boabe.
  • inca 1 kg de masline

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja