1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza.
2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper boabe, dafin, sare, cimbru, maghiran, otet, apa, un pahar de vin alb, care se pune la fiert. Dupa ce a dat 2-3 clocote se lasa la racit, iar apoi se toarna peste bucatile de iepure.
3. Se lasa la marinat 48 de ore intr-un loc racaros.
4. Dupa 48 de ore se scoate, se lasa la scurs, iar dupa ce s-a scurs se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline.
5. Se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru o ora la foc potrivit.
6. Dupa o ora se adauga prazul taiat rondele mai mari, ceapa si usturoiul verde, leurda si cateii de usturoi taiati marunt.
7. Se adauga apa si se introduce iar la cuptor.
8. Dupa 30 minute se adauga maslinele, vinul alb si zeama de lamaie.
9. Se mai lasa 20 de minute.
10. Se serveste cu garnitura de orez si salata de ciuperci cu verdeturi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii