autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Iepure gustos

Autor: aditzu_29 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aditzu_29 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 29 martie 2009

Ingrediente
1 iepure cu ficat, 1 ceapă, 3 felii de salam tăiate gros, 1 lamaie, 1 foaie de dafin, usturoi, vin alb

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Taie iepurele în bucăţi.
Cu ficatul fa un sos,pune-l intr-o tigaita si rumeneste-l putin cu ceapa si feliile de salam.Stropeste sosul cu sucul de la lamiae si apoi pune amestecul in mixer,fruleaza-l si lasa-l sa se odihneasca.
Iepurele prajeste-l pe ambele parti cu dafin si vin alb.Fierbe-l la foc mic adaugand din cand in cand supa de legume.Cand este fiert,adauga sosul si amesteca la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure gustos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce

Sarmalute in varza dulce

Varza se desface in foi si se opareste in apa fiarta cu sare. Se spala orezul in mai multe ape. Carnea

6 voturi    3 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 iepure cu ficat
  • 1 ceapă
  • 3 felii de salam tăiate gros
  • 1 lamaie
  • 1 foaie de dafin
  • usturoi
  • vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu legume si pere