Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010
Ingrediente
1 Iepure, 2 Morcovi, 2 Cepe, 200 ml frisca 20%
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Iepurele il taiem proportional si se coace in tigaie pina se rumeneste. Aparte se coace ceapa si morcovul. Intr-un ceaun apoi se pun in straturi, ceapa, morcovul si carnea si se adaoga frisca. Se inabusa 1 ora la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in frisca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
SUPER. FELCITARI!!!