autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Iepure in frisca

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
1 Iepure, 2 Morcovi, 2 Cepe, 200 ml frisca 20%

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare


Iepurele il taiem proportional si se coace in tigaie pina se rumeneste. Aparte se coace ceapa si morcovul. Intr-un ceaun apoi se pun in straturi, ceapa, morcovul si carnea si se adaoga frisca. Se inabusa 1 ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de porc pe grill

Ficat de porc pe grill

Portionez ficatul si il trec prin sosul obtinut din ulei,vin,usturoi,condimente. Asez feliile pe

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare,

9 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    nu stiu ce gust o avea cu frisca, dar cred ca trebuie sa fie bun,n-am incercat nici odata

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    e deosebit!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      SUPER. FELCITARI!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume şi un capac de pâine