autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Iepure in frisca

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
1 Iepure, 2 Morcovi, 2 Cepe, 200 ml frisca 20%

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare


Iepurele il taiem proportional si se coace in tigaie pina se rumeneste. Aparte se coace ceapa si morcovul. Intr-un ceaun apoi se pun in straturi, ceapa, morcovul si carnea si se adaoga frisca. Se inabusa 1 ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    nu stiu ce gust o avea cu frisca, dar cred ca trebuie sa fie bun,n-am incercat nici odata

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    e deosebit!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      SUPER. FELCITARI!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui umplut cu orez