autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Iepure in frisca

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
1 Iepure, 2 Morcovi, 2 Cepe, 200 ml frisca 20%

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare


Iepurele il taiem proportional si se coace in tigaie pina se rumeneste. Aparte se coace ceapa si morcovul. Intr-un ceaun apoi se pun in straturi, ceapa, morcovul si carnea si se adaoga frisca. Se inabusa 1 ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu broccoli

Ciulama de pui cu broccoli

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui

Placinta englezeasca cu pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele potrivite. Ceapa o curatam si o tocam. Morcovul il

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    nu stiu ce gust o avea cu frisca, dar cred ca trebuie sa fie bun,n-am incercat nici odata

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    e deosebit!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      SUPER. FELCITARI!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu pasta de ardei