Iepure in sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Iepure in sos de rosii

Ingrediente

  • Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin rosu sau alb dar varianta cu rosii mi-a placut cel mai mult
  • 1 iepure de crescatorie de la lidl
  • 1 conserva de rosii tocate
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastranac
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 3 boabe ienibahar
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de coriandru
  • patrunjel, leustean, marar, frunze de telina

Mod de preparare

Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ceapa si usturoiul zdrobit, adaugam ardeiul apoi albitura si la sfarsit carnea. Punem condimente, putina verdeata si rosiile desfacute intr-o cana de apa. Cand a fiert carnea punem restul de verdeata, porivim de sare si stingem focul. Acoperim cu capac pana la racire. Servim cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise