Ingrediente
Spate,pulpe de iepure, 3-4 cepe,ulei,piper,1 pahar vin,, 1-2 foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
15 voturi
Ingrediente
Spate,pulpe de iepure, 3-4 cepe,ulei,piper,1 pahar vin,, 1-2 foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
15 voturi
Cely , 17 septembrie 2009
Groyav de apetisant. Imi s placeeeeee!!! Vreau si eu o portie mica, mica.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Arata tare bine si cred ca este un deliciu,felicitari.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Multumesc, fetelor!
Redusa
1h
15 voturi
Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Ce bine arata! Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Arata minunat...Mi-ai facut pofta ca au trecut cam doi ani de cand am pregatit ultima oara aceasta minunatie...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Multumesc,Doina.Retetele mele cu iepure sunt cu ,,iepure de camp", deci carne de vanat.Cred ca se poate si cu iepure de casa, fiind mai frageda carnea este si mai usor.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Ce bine arataaaa! Si ce pofta mi-ai facut!!! Acum ma duc la supermarket sa caut carne de iepure. Felicitari.