autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
Spate,pulpe de iepure, 3-4 cepe, pahar vin,, 1-2 foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. (Se poate pune si in oala subpresiune). Dupa ce carnea da in fiert, se scoate se spala si se da deoparte. Intre timp ceapa se curata, se spala si se taie julien, se caleste usor in ulei.Dupa ce se caleste ceapa, se pune carnea.Se intoarce pe toate partile picand din cand in cand cate putina apa fiarta si se acopera.Se adauga vinul, putina sare, piperul si se lasa la foc potrivit pana se patrunde carnea.La final, cand totul este gata se pun foile de dafin, numai pentru aroma.
Daca ti-a placut reteta noastra "IEPURE INABUSIT CU CEAPA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
IEPURE INABUSIT CU CEAPA

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece (se poate pune si in oala subpresiune).Dupa

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 17 septembrie 2009

    Groyav de apetisant. Imi s placeeeeee!!! Vreau si eu o portie mica, mica.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

    Arata tare bine si cred ca este un deliciu,felicitari.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Multumesc, fetelor!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Ce bine arata! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Arata minunat...Mi-ai facut pofta ca au trecut cam doi ani de cand am pregatit ultima oara aceasta minunatie...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Multumesc,Doina.Retetele mele cu iepure sunt cu ,,iepure de camp", deci carne de vanat.Cred ca se poate si cu iepure de casa, fiind mai frageda carnea este si mai usor.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Ce bine arataaaa! Si ce pofta mi-ai facut!!! Acum ma duc la supermarket sa caut carne de iepure. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • Spate,pulpe de iepure
  • 3-4 cepe, pahar vin,
  • 1-2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

Cely

Groyav de apetisant. Imi s placeeeeee!!! Vreau si eu o portie mica, mica.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita