Iglu de bezea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 210 g zahar tos
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 5 albusuri
  • 30 g faina
  • 30 g amidon
  • 20 g cacao
  • 2 linguri stafide
  • 250 g zmeura
  • 250 g inghetata de ciocolata
  • 250 g inghetata de cafea

Mod de preparare

Se tapeteaza cu hirtie o tava. Galbenusurile se bat cu 30 g zahar tos si zahar vanilat. Doua albusuri se bat cu 30 g zahar si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Cuptorul se incinge la 180 grade. Se amesteca faina, amidonul si cacao si se toarna in crema de galbenusuri. Se aseaza pe hirtie si se coace 15 min. Se lasa sa se racoreasca si se taie 4 cerculete.

Cuptorul se incinge la 250 grade. Se bat 3 albusuri cu 150 g zahar. Pe fiecare cerc de aluat se aseaza inghetata de ciocolata, zmeura si apoi inghetata de cafea. Se acopera cu albus si se da la cuptor 5 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise