Ingrediente
200ml apa, ½ lingurita zahar, ½ lingurita sare, 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita unt, 20g Frunze tocate de salvie, 1 lingurita granule usturoi, 500g faina integrala, 1 plic drojdie uscata, pt uns deasupra:, 1 ou, 1 lingura lapte
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 10 min
11 voturi
Mod de preparare
punem ingredientele in masina de paine, in ordinea enumerata, setam programul pe framantat si dospit si dupa 90’ scoatem aluatul pe masa de lucru.
Impartim aluatul in 12 bulgarasi, formam suluri pe care le impletim, apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam inca 30’ la dospit si intre timp pornim cuptorul aragazului.
Batem oul cu laptele si cu o pensula ungem impletiturile. Presaram deasupra semintele si dam tava la copt pt 45’.
Pofta buna!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Mihai, cata dreptate ai...si ce bune sant !
Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Ramona, sant si preferatele familiei mele, asa ca nu ne lipsesc aproape deloc... Pupici
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Imi plac mult!
mihai (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Merg bine calde cu unt.*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Preferatele mele la micul dejun:)