Ceapa se taie rondele dar nu foarte subtiri. Se face un amestec din condimente cantiatile sunt in functie de cat de picant sau nu vreti sa fie si desigur usturoiul pisat.
Se pune apoi berea si faina se bate bine cu telul obtinand astfel un aluat ca la clatite doar ca un pic mai grosut.
Se incinge intr-un vas ulei , trecem rondelele de ceapa prin faina de porumb apoi cu ajutorul unei furculite prin aluat si le punem la prajit. cand sunt aurii se scot pe un prosop de hartie.
Schimbati mai des prosopul pentru a absoarbe tot excesul de ulei.
Se servesc ca atare cu ketchup.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii