Din smantana si 100g zahar se face frisca.Se separa ouale,albusul se bate cu un praf de sare pana devine spuma, iar galbenusul cu restul de zahar.Se incorporeaza frisca,galbenusele si albusele amestecand usor.Compozitia rezultata se separa in doua vase intr-unul punem coaja de lamaie si putina zeama, iar in celalalt lingurita de cacao.Se amesteca si se pune in cupe la congelator timp de 4-5 ore.
Se pot pune fructe confiate,alte arome,stafide chiar si coloranti alimentari.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii