autor:

gabriela bacila

» » Spume si creme dulci

Inghetata

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1 kg smintina, 10 oua, 10 linguri de zahar

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Albusele se bat spuma. Smantana se amesteca cu galbenusele si zaharul. Apoi se incorporeaza albusele. Se imparte in trei parti. In prima parte se pune esenta de vanilie. In a doua parte se pun doua linguri de cacao si esenta de rom, iar in a treia parte esenta de fistic. In tavi de chec se pune folie de aluminiu si se toarna inghetata de vanilie, dupa care se da la rece o ora. Apoi se toarna inghetata de cacao si se da rece o ora. La sfirsit se toarna inghetata de fistic si se lasa la frigider pina se intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata cu fructe

Inghetata cu fructe

Se mixeaza praful de inghetata, de frisca si apa. Se adauga un strat din compozitia mixata. Apoi

8 voturi    5 comentarii
1h
Inghetate
Inghetata de ciocolata alba

Inghetata de ciocolata alba

Intr-o cratita se pun bucatatele de ciocolata alba si apoi se toarna jumatate din cantitatea de smantana.Se

0 voturi    0 comentarii
6h
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 20 martie 2009

    O sa incerc si eu reteta la vara, sunt curioasa.

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg smintina
  • 10 oua
  • 10 linguri de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

O sa incerc si eu reteta la vara, sunt curioasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Curd de capsuni