autor:

gabriela bacila

» » Spume si creme dulci

Inghetata

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
1 kg smintina, 10 oua, 10 linguri de zahar

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Albusele se bat spuma. Smantana se amesteca cu galbenusele si zaharul. Apoi se incorporeaza albusele. Se imparte in trei parti. In prima parte se pune esenta de vanilie. In a doua parte se pun doua linguri de cacao si esenta de rom, iar in a treia parte esenta de fistic. In tavi de chec se pune folie de aluminiu si se toarna inghetata de vanilie, dupa care se da la rece o ora. Apoi se toarna inghetata de cacao si se da rece o ora. La sfirsit se toarna inghetata de fistic si se lasa la frigider pina se intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pepene galben umplut cu fructe si inghetata

Pepene galben umplut cu fructe si inghetata

Fructele se spala, pepenii galbeni se taie in jumatati se curata de seminte si se taie din interiorul

7 voturi    6 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Inghetata cu vanilie

Inghetata cu vanilie

In bolul unui mixer punem 500 ml. de smantana cu 8 linguri de zahar si mixam pana obtinem frisca.

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 20 martie 2009

    O sa incerc si eu reteta la vara, sunt curioasa.

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg smintina
  • 10 oua
  • 10 linguri de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

O sa incerc si eu reteta la vara, sunt curioasa.

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Briose pentru printese