Inghetata cu arome fresh

Separam albusurile de galbenusuri.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu arome fresh

Ingrediente

  • -12 oua
  • -un litru de frișcă lichidă (nu va recomand frișcă naturală pentru ca nu se bate suficient de tare precum cea vegetală și avem nevoie de asta aici)
  • -arome (topping de fistic, 2 plicuri de cappuccino, ciocolata și cacao, vanilie, pepene galben și lămâie)
  • -10-12 linguri de zahar

Mod de preparare

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat câteva minute, apoi le unim cu albușurile bătute spuma. Renunțăm la mixer și amestecăm ușor pana incorporam tot. Separat, batem frișca spuma. Noi am păstrat putina frișcă lichida pentru a face crema de fistic și pepene galben.

Adăugăm frișcă bătută, incorporam totul și suntem gata.

Separam compoziția în mai multe boluri în funcție de câte arome facem. Noi am separat în 5 și au ieșit în jur de 7 caserole medii.

Pentru mai putina înghețată (3-4 caserole) puteți folosi 500 ml frișcă lichida și 5-6 oua. Aromele le puteți personaliza după gust. Pot spune doar ca cea de fistic a fost preferata tuturor, incredibila ca aroma și incomparabila cu ce găsim în comerț.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor