Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat câteva minute, apoi le unim cu albușurile bătute spuma. Renunțăm la mixer și amestecăm ușor pana incorporam tot. Separat, batem frișca spuma. Noi am păstrat putina frișcă lichida pentru a face crema de fistic și pepene galben.
Adăugăm frișcă bătută, incorporam totul și suntem gata.
Separam compoziția în mai multe boluri în funcție de câte arome facem. Noi am separat în 5 și au ieșit în jur de 7 caserole medii.
Pentru mai putina înghețată (3-4 caserole) puteți folosi 500 ml frișcă lichida și 5-6 oua. Aromele le puteți personaliza după gust. Pot spune doar ca cea de fistic a fost preferata tuturor, incredibila ca aroma și incomparabila cu ce găsim în comerț.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii