Spalam capsunele si le taiem pe jumatate.
Spalam capsunele si le taiem pe jumatate. Taiem felia de pepene si scoatem samburii si o taiem bucatele.
Punem in blender, iaurtul, capsunele, mierea, pepenele si coniac si amestecam bine. Apoi, adaugam fructele confiate si amestecam usor. Punem compozitia in bol sau cutie si punem la congelator.
Pofta buna va doresc!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii