autor:

» » Inghetate

inghetata cu frisca

Autor: Serban Loredana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Serban Loredana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2005

Ingrediente
8 oua,2 cani de zahar,un plic de frisca,2-3 pliculete de zahar vanilat,nes

Dificultate: Medie Timp: 20 min

59 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,se bat spuma albusurile impreuna cu o cana de zahar,iar galbenusurile se freaca cu cealalta cana de zahar si cu zaharul vanilat.Doua linguri din frisca se pun in galbenusuri si restul in albusuri.Compozitia de albusuri se separa in doua intr-una punandu-se nes.Cele trei compozitii se pun intr-un vas si se baga la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata cu frisca si cappuccino

Inghetata cu frisca si cappuccino

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile

19 voturi    13 comentarii
45 min
Inghetate
Inghetata de frisca cu nuci, alune,  stafide si smochine si sos de capsuni

Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga frisca, nucile , alunele, smochinele si stafidele,

2 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

20 min

59 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,2 cani de zahar,un plic de frisca,2-3 pliculete de zahar vanilat,nes

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Inghetata de vanilie cu zmeura Inghetata de vanilie cu zmeura

Puneti galbenusurile intr-o cratita mai groasa, adaugati si zaharul. Amestecati bine cu un tel. Puneti cratita pe foc, focul sa fie

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inghetata cu arome fresh Inghetata cu arome fresh

Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Inghetata de capsuni