- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata.
Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Sa o serviti cu multa placere!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii