Speli visinele, le cureti de samburi si codite si le maruntesti fie cu mixerul, fie cu sita. Zdrobesti samburii(in piulita sau inveliti intr-un servet si cu ciocanul) si ii pui la fiert cu laptele si zaharul tinp de 8-10 minute, amestecand in continu. Iei vasul de pe foc , strecori laptele cu samburi si il amesteci cu visinele pasate. Pui toata crema intr-un vas care merge la congelator, unde o vei lasa minimum 2 ore.
pregatire:20 minute
racire: 2 ore .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii