Din capsuni,zahar si albus,se bate o spuma tare.
Frisca se bate separat.Poate sa fie frisca vegetala,care nu mai are nevoie de zahar,pentru ca e gata indulcita.
La final se amesteca cele 2 compozitii(spuma de fructe si frisca)
Se pune inghetata la congelator 3-4 ore.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii