autor:

Cosmina_Feraru

» » Inghetate

Inghetata de casa cu visine

Autor: Cosmina_Feraru (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cosmina_Feraru (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2012

Ingrediente
1 Litru de frisca lichida, 10 oua, 400 sau 500g visine, o cana jumatate de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata visinile de samburi, se pun intr-o cratita si se adauga o jum de cana de zahar. Se pune pe foc si se amesteca cu un pisalog pana cand se topeste zaharul si se da la rece.



Frisca se bate. Apoi se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu o cana de zahar si se adauga peste frisca batuta. Se bat si galbenusurile, se adauga si ele peste compozitia cu frisca si albusuri si se amesteca. Peste ele se adauga si compozitia de visine si se amesteca. Compozitia se pune in caserole si se da la congelator.

Va doresc pofta buna!

E foarte delicioasa ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de casa cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata caramel

Inghetata caramel

Mod de preparare Pentru inceput amestecam ouale cu zaharul le batem bine si subtiem cu laptele.Compozitia

33 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Inghetate
Inghetata de cirese cu toping de cirese

Inghetata de cirese cu toping de cirese

Am curatat ciresele de os si le-am pus in blender jumate de minut. Am adaugat iaurtul, zaharul vanilat

7 voturi    4 comentarii
5 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 Litru de frisca lichida
  • 10 oua
  • 400 sau 500g visine
  • o cana jumatate de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata sandwich