Se curata visinile de samburi, se pun intr-o cratita si se adauga o jum de cana de zahar. Se pune pe foc si se amesteca cu un pisalog pana cand se topeste zaharul si se da la rece.
Frisca se bate. Apoi se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu o cana de zahar si se adauga peste frisca batuta. Se bat si galbenusurile, se adauga si ele peste compozitia cu frisca si albusuri si se amesteca. Peste ele se adauga si compozitia de visine si se amesteca. Compozitia se pune in caserole si se da la congelator.
Va doresc pofta buna!
E foarte delicioasa ;)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii