Se freaca galbenusurile cu 3 lg de zahar, amidonul si pudra de cacao.Se toarna peste ele lapte fiert si racit, apoi se lasa la fiert,la foc mic, pana se ingroase la consistenta unei creme.
Separat, se bat albusurile spuma tarecu praf de sare, restul de zahar si cateva picaturi de lamaie.Se amesteca cu crema de lapte si cacao, iar la sfarsit se incorporeaza frisca.
Se adauga ciocolata taiata bucatele, se amesteca putin, astfel ciocolata sa ramana cat mai grupata sis e pune la congelator pentru 2-3 ore, apoi se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii