Se freaca galbenusurile cu 3 lg de zahar, amidonul si pudra de cacao.Se toarna peste ele lapte fiert si racit, apoi se lasa la fiert,la foc mic, pana se ingroase la consistenta unei creme.
Separat, se bat albusurile spuma tarecu praf de sare, restul de zahar si cateva picaturi de lamaie.Se amesteca cu crema de lapte si cacao, iar la sfarsit se incorporeaza frisca.
Se adauga ciocolata taiata bucatele, se amesteca putin, astfel ciocolata sa ramana cat mai grupata sis e pune la congelator pentru 2-3 ore, apoi se poate servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii