Reteta postata pe: 16 iunie 2008
Ingrediente
500g frisca, 120g ciocolata, 100g zahar, 1 lingurita rom.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se dizolva zaharul cu 2-3 linguri de apa clocotita. Se amesteca ciocolata rasa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu frisca de preferinta nebatuta si cu romul. Se pune la congelator. O parte din ciocolata poate fi taiata bucatele si pusa in compozitia racita.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Se topeste ciocolata cu untul intr-un bol la aburi, se amesteca preparatul obtinut cu zaharul pudra,
29 voturi
5 comentarii
15 min
Se bat galbenusurile cu zaharul pana devine o crema umflata si spumoasa.
Se pun laptele si smantana
6 voturi
0 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Metita incercata !