Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

Ingrediente

  • • 500 ml crema de vanilie
  • • 100 gr ciocolata cu lapte,. topita
  • • 100 gr fulgi de ciocolata alba

Mod de preparare

1. Se amesteca crema de vanilie cu ciocolata topita.Se da acest amestec la congelator, amestecandu-l din ora in ora, de 3 ori.

2. Se scoate inghetata din congelator si se lasa pana se inmoaie destul cat sa poate fi amestecata.Se inglobeaza fulgii de ciocolata alba si se da din nou la congelator pana se va intari, fara a mai amesteca in ea.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise