Fragii se macina in robotul de bucatarie cu 2 linguri de suc de lamaie dupa care se trec prin sita ca sa nu ramana samburi si amestecam cu laptele condesat.
In oala mixerului punem smantana si 2 linguri de zahar si 1 lingurita esenta de vanilie si batem pana devine frisca dupa care adaugam treptat compozitia de fragi si lapte si amestecam totul usor pana compozitia devine omogena.
Transferam totul intr-o cutie la congelator ptr 3-4 ore. Putem sa mixam compozitia inca o data dupa o ora ca sa fie mai spumoasa.
Iese o inghetata delicioasa.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii