Inghetata de fragi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de fragi

Ingrediente

  • 600 gr de fragi proaspeti sau congelati
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 394 ml de lapte dulce condensat
  • 500 ml de smantana ptr frisca

Mod de preparare

Fragii se macina in robotul de bucatarie cu 2 linguri de suc de lamaie dupa care se trec prin sita ca sa nu ramana samburi si amestecam cu laptele condesat.

In oala mixerului punem smantana si 2 linguri de zahar si 1 lingurita esenta de vanilie si batem pana devine frisca dupa care adaugam treptat compozitia de fragi si lapte si amestecam totul usor pana compozitia devine omogena.

Transferam totul intr-o cutie la congelator ptr 3-4 ore. Putem sa mixam compozitia inca o data dupa o ora ca sa fie mai spumoasa.

Iese o inghetata delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise