autor:

Dachman Laura

» » , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci

Inghetata de iaurt cu ciocolata alba

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
•100 gr ciocolata alba (eu am folosit 50 gr ciocolata alba cu bucati de banane si 50 gr ciocolata alba cu bucati de capsuni), •400 gr iaurt, •200 ml lapte, •5 linguri zahar pudra, •2 lingurite esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

17 voturi

Mod de preparare

1. Se da iaurtul prin strecuratoare si se amesteca cu laptele, zaharul pudra si vanilia.
2. Se topeste ciocolata la bain-marie.Dupa ce s-a topit, se amesteca cu 3 linguri din amestecul cu iaurt.Se adauga ciocolata in compozitia cu iaurt si se amesteca bine.
3. Se da compozitia obtinuta la congelator pentru 4-6 ore, pana se intareste, amestecand din cand in cand pentru a impiedica formarea cristaleleor de gheata.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de iaurt cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Kiwi

Mousse de Kiwi

1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin

10 voturi    11 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema de iaurt

Crema de iaurt

Se pregateste un bain marie. In care se topeste untul, zaharul, apoi se amesteca ouale, batandu-se,

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Usor de facut si deosebit de buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      Racoritoare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Alisea

      Alisea (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Ce simpla e! Trebuie sa o incerc si eu.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Foarte buna reteta ta, felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

      Mi se pare un deliciu aceasta inghetata.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      E delicioasă... yammi...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Cred ca este super delicioasa,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

17 voturi

Ingrediente

  • •100 gr ciocolata alba (eu am folosit 50 gr ciocolata alba cu bucati de banane si 50 gr ciocolata alba cu bucati de capsuni)
  • •400 gr iaurt
  • •200 ml lapte
  • •5 linguri zahar pudra
  • •2 lingurite esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Granita de capsuni