1. Se da iaurtul prin strecuratoare si se amesteca cu laptele, zaharul pudra si vanilia.
2. Se topeste ciocolata la bain-marie.Dupa ce s-a topit, se amesteca cu 3 linguri din amestecul cu iaurt.Se adauga ciocolata in compozitia cu iaurt si se amesteca bine.
3. Se da compozitia obtinuta la congelator pentru 4-6 ore, pana se intareste, amestecand din cand in cand pentru a impiedica formarea cristaleleor de gheata.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii