Se pun laptele cu zaharul la fiert pana ajung la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se amesteca pana se racoreste.Se lasa apoi deoparte pana se raceste complet.
Serapat, se trec prin blender frunzele de emnta si se amesteca cu laptele.Se bate smantana ca o frisca si se incorporeaza treptat in compozitia de lapte si menta, batand in continuare pt a fi cat mai aerata.
Se pune compozitia in congelator, avand grija ca de 2-3 ori, la cate un interval de 30 min, sa se amesteca pt a nu se forma ace de gheata.Ultima oara se pot adauga bucatele de ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii