Inghetata de mure cu lamaie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de mure cu lamaie

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 140 gr iaurt gras
  • 600 gr mure inghetate

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie si se mai bat 1 minut.Se adauga apoi treptat zaharul pudra, mixand pana cand zaharul s-a topit.

Se adauga la albusuri coaja rasa si restul de zeama de lamaie si iaurtul si se mixeaza.

Se pun murele intr-un blender, deasupra se toarna amestecul cu albusuri si se mixeaza totul bine pana cand murele s-au zdrobit si s-a obtinut o pasta omogena.Se da pasta la congelator 1-2 ore.Dupa 1-2 ore, se scoate inghetata din congelator, se mixeaza apoi se mai da la congelator 2-4 ore pana cand se intareste, iar apoi se serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise