Inghetata de mure cu lamaie

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de mure cu lamaie

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • un praf de sare
  • 200 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 140 gr iaurt gras
  • 600 gr mure inghetate

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga 1 lingurita zeama de lamaie si se mai bat 1 minut.Se adauga apoi treptat zaharul pudra, mixand pana cand zaharul s-a topit.

Se adauga la albusuri coaja rasa si restul de zeama de lamaie si iaurtul si se mixeaza.

Se pun murele intr-un blender, deasupra se toarna amestecul cu albusuri si se mixeaza totul bine pana cand murele s-au zdrobit si s-a obtinut o pasta omogena.Se da pasta la congelator 1-2 ore.Dupa 1-2 ore, se scoate inghetata din congelator, se mixeaza apoi se mai da la congelator 2-4 ore pana cand se intareste, iar apoi se serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci