Ingrediente
•1 lingurita esenta de vanilie, •200 gr lapte condensat, •600 ml frisca lichida, •4 linguri sirop de artar, •50 gr bomboane tari cu gust de caramea, zdrobite
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
13 voturi
Mod de preparare
2. Amesteca vanilia cu laptele condensate.Bate frisca putin, apoi inglobeaz-o in laptele condesat, folosind o lingura de metal.Pune compozitia obtinuta intr-un vas de plastic cu capacitatea de 1 L si pune-o la congelator pentru 3 ore.
3. Lucrand repede, amesteca compozitia putin, toarna siropul de artar si adauga caramelele zdrobite, apoi mai amestec-o putin.Pune inghetata la congelator pentru inca 4 ore, sau cel mai bine peste noapte, pana ce se va intari, apoi serveste-o cu sirop de artar.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Siropul de artar e o bunatate da savoare oricarui preparat in care il folosesti. Inghetata iti lasa gura apa .Minunat,minunat. Felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
E tare apetisanta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Hmm,ce deliciu!!!
lumiandrei , 08 august 2009
Foarte buna si apetisanta!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009
Super bun
mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Buna trebuie sa mai fie!Felicitari!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Poza finala este dementiala si deja imi ploua in gura de pofta........felicitari.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Foarte bine arata!!
Crystyna (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Minunată Îngheţată!