Intr-un pahar larg si adanc sau intr-un vas special pentru desert se pun ca baza bucatele:
fie de ciocolata
fie bucatele taiate de pepene galben
fie o lingurita de fineti
fie o lingurita de dulceata de visine
Dupa care se pun cate doua linguri sanatoase din inghetata de ciocolata, de vanilie si de fructe .Apoi se orneaza cu frisca din belsug si se pune in varf o visina din dulceata .
Este un desert de efect , care se prepara foarte rapid si nu este nici foarte costisitor.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii