Se bat galbenusurile cu 1 cana de zahar si 800 ml de lapte, se pune si faina, se amesteca bine, apoi se pune pe foc sa fiarba pana ce se face ca o smantana mai grosuta. Se amesteca, sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat cu cealalta cana de zahar pana devin o bezea tare. Cand compozitia cealalta s-a racit, se amesteca cu bezeaua si se da pentru 1 ora la frigider. Praful de frisca se bate cu 200 ml lapte pana se intareste frisca. Se scoate din frigider compozitia si se amesteca cu frisca, mirosuri, ciocolata, fructe taiate marunt, stafide. Pentru un aspect frumos o poti pune in tava de cozonac tapetata cu folie. Cand se serveste se taie felii. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii