Se bat galbenusurile cu 1 cana de zahar si 800 ml de lapte, se pune si faina, se amesteca bine, apoi se pune pe foc sa fiarba pana ce se face ca o smantana mai grosuta. Se amesteca, sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat cu cealalta cana de zahar pana devin o bezea tare. Cand compozitia cealalta s-a racit, se amesteca cu bezeaua si se da pentru 1 ora la frigider. Praful de frisca se bate cu 200 ml lapte pana se intareste frisca. Se scoate din frigider compozitia si se amesteca cu frisca, mirosuri, ciocolata, fructe taiate marunt, stafide. Pentru un aspect frumos o poti pune in tava de cozonac tapetata cu folie. Cand se serveste se taie felii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii