Autor:
LUBITA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 februarie 2018
Ingrediente
3 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri kefir, 12 linguri faina, 1 plic praf de copt, 3 linguri pepite de ciocolata, GLAZURA:, 100 g ciocolata, 100 ml frisca lichida
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, se adauga uleiul cate putin, apoi chefirul tot cate putin; se mixeaza energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt
La final se incorporeaza pepitele de ciocolata, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma unsa si tapetata cu faina, apoi la cuptor va sta 30 min, depinde de cuptor.
Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se toarna deasupra ciocolata topita in frisca, intr-un vas, pe foc.
Dupa ce s-a intarit, se taie si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate