autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Inima cu ciocolata

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2018

Ingrediente
3 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri ulei, 12 linguri kefir, 12 linguri faina, 1 plic praf de copt, 3 linguri pepite de ciocolata, GLAZURA:, 100 g ciocolata, 100 ml frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, se adauga uleiul cate putin, apoi chefirul tot cate putin; se mixeaza energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt

La final se incorporeaza pepitele de ciocolata, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma unsa si tapetata cu faina, apoi la cuptor va sta 30 min, depinde de cuptor.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se toarna deasupra ciocolata topita in frisca, intr-un vas, pe foc.

Dupa ce s-a intarit, se taie si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
eclere gina

eclere gina

Mod de preparare: 1. Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o

30 voturi    14 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 12 linguri kefir
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri pepite de ciocolata
  • GLAZURA:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de caise