Pe o suprafata presarata usor cu faina,se intind foile de aluat.Se decupeaza fiecare in forma de inima (28 de cm).Se pun foile decupate pe tavi de copt neunse.Se coc timp de 12-15 minute.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Intr-un castron se bate 2 minute puddingul cu laptele.Se lasa 2 minut, pina se incheaga.Intr-un castron mare se bate smintina cu o jumatate lingurita esenta de lamiie pina face creste tari.Se incorporeaza usor in pudding.
Se desfac inimile de aluat in doua.Se pune un strat pe un platou.Se acopera cu o treime din pudding.Se repeta operatia inca de doua ori.Se acopera cu ultimul strat de foitaj.
Intr-un castron se combina omogen zaharul pudra cu apa si restul de vanilie.Se intinde amestecul peste ultimul strat de foitaj.Intr-o cratita se topesc patratele de ciocolata cu margarina;se omogenizeaza.Se deseneaza cu ciocolata topita linii diagonale peste prajitura inima,apoi trasam cu un cutit linii in unghi drept cu dungile de ciocolata.Se da la frigider pina se intareste.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii