Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii