autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

Inimioare aromate

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
700g inimi de curcan, 3 cepe mijlocii, 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 lingura pasta dulce de ardei, 1/4 lingurita ardei iute tocat marunt, 1 lingurita piper boabe "5 arome"(de la plafar), 1 lingurita "belsug de mirodenii dulce"(de la plafar), sare, ulei, 1/2 lingurita ienibahar macinat, 1 lingurita frunze de telina

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu carnati

Cartofi la cuptor cu carnati

Fierbem cartofii in coaja si 9 oua separat.Dupa ce s-au fiert si racit le curatam bine de coaja.Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rinichi de porc in sos de vin aromat

Rinichi de porc in sos de vin aromat

se curata rinichii, se spala in cateva ape cu otet si sare, se scurg de apa si se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte gustoase, bine aromate, cu pireu sunt un deliciu!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bune!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Excelent arata mancarica...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Delicioase...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Multumesc mult pentru aprecieri!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      festival de arome cred ca e mancarica ta !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Cu piperul boabe si cu boabele de ienibahar intregi nu ma prea impac eu. In rest totul e perfect.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      tare bune trebuie sa fie!felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Delicioase si foarte aromate!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Trebuie sa fie foarte bune inimioarele astea de curcan....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Foarte bune, inimioarele aromate! Eu le-as fierbe un pc mai mult!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 700g inimi de curcan
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1/4 lingurita ardei iute tocat marunt
  • 1 lingurita piper boabe "5 arome"(de la plafar)
  • 1 lingurita "belsug de mirodenii dulce"(de la plafar)
  • sare
  • ulei
  • 1/2 lingurita ienibahar macinat
  • 1 lingurita frunze de telina

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase, bine aromate, cu pireu sunt un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Limba rasol cu dovlecel