Reteta postata pe: 09 martie 2010
Ingrediente
700g inimi de curcan, 3 cepe mijlocii, 1 cutie rosii cuburi in bulion, 1 lingura pasta dulce de ardei, 1/4 lingurita ardei iute tocat marunt, 1 lingurita piper boabe "5 arome"(de la plafar), 1 lingurita "belsug de mirodenii dulce"(de la plafar), sare, ulei, 1/2 lingurita ienibahar macinat, 1 lingurita frunze de telina
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.
violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Excelent arata mancarica...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Delicioase...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
Multumesc mult pentru aprecieri!
panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010
festival de arome cred ca e mancarica ta !
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Cu piperul boabe si cu boabele de ienibahar intregi nu ma prea impac eu. In rest totul e perfect.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
tare bune trebuie sa fie!felicitari!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Delicioase si foarte aromate!
violette (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Trebuie sa fie foarte bune inimioarele astea de curcan....
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Foarte bune, inimioarele aromate! Eu le-as fierbe un pc mai mult!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
O bunatate...