Inimioare de pui cu mazare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Inimioare de pui cu mazare

Ingrediente

  • 1 kg de inimioare de pui(doar inimioare).
  • 1 kg mazare (congelata la punga).
  • 100 gr dovleac razuit mare.
  • 100 gr pastarnac razuit.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 sau 3 linguri de pasta de ardei dulce.
  • 1 ardei gras rosu(taiat patratele).
  • 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio).
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(1 lingurita rasa).
  • patrunjel si marar verde tocat marunt.

Mod de preparare

Se fierb inimioarele de pui,vom lua spuma care se aduna deasupra si le vom da deoparte.Curatam legumele si le tocam in forma dorita.Ceapa rosie o tocam si o calim in 2 linguri de ulei de masline presat la rece,doar un minut,adaugam mazarea,inimioarele,dovleacul razuit,pastarnacul razuit,2 sau 3 linguri pasta de ardei dulce,sare piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(o lingurita rasa) si lasam pe ochiul aragazului cateva minute,intre 5 si 7 minute.Pregatim si ardeiul gras rosu tocat,il punem si pe el,adaugam 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio) si dam craticioara la cuptor pentru 25-30 de minute. Mentionez ca adaug cel mult 1 ceasca de apa,deoarece si mazarea,cat si dovleacul isi lasa apa destula.Dupa 15 minute scoatem cratita din cuptor si amestecam bine.Inimioarele sunt destul de fragede si mazarea la fel,deci nu trebuie sa lasam prea mult la cuptor,ajung 30 de minute.Cand servim adaugam patrunjel sau marar tocat cat mai fin.Fiecare isi pune patrunjel si marar verde pe deasupra cat doreste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta mare !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise