autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Inimioare de pui cu mazare

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg de inimioare de pui(doar inimioare)., 1 kg mazare (congelata la punga)., 100 gr dovleac razuit mare., 100 gr pastarnac razuit., 1 ceapa rosie., 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin., 2 sau 3 linguri de pasta de ardei dulce., 1 ardei gras rosu(taiat patratele)., 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio)., sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(1 lingurita rasa)., patrunjel si marar verde tocat marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Se fierb inimioarele de pui,vom lua spuma care se aduna deasupra si le vom da deoparte.Curatam legumele si le tocam in forma dorita.Ceapa rosie o tocam si o calim in 2 linguri de ulei de masline presat la rece,doar un minut,adaugam mazarea,inimioarele,dovleacul razuit,pastarnacul razuit,2 sau 3 linguri pasta de ardei dulce,sare piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(o lingurita rasa) si lasam pe ochiul aragazului cateva minute,intre 5 si 7 minute.Pregatim si ardeiul gras rosu tocat,il punem si pe el,adaugam 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio) si dam craticioara la cuptor pentru 25-30 de minute. Mentionez ca adaug cel mult 1 ceasca de apa,deoarece si mazarea,cat si dovleacul isi lasa apa destula.Dupa 15 minute scoatem cratita din cuptor si amestecam bine.Inimioarele sunt destul de fragede si mazarea la fel,deci nu trebuie sa lasam prea mult la cuptor,ajung 30 de minute.Cand servim adaugam patrunjel sau marar tocat cat mai fin.Fiecare isi pune patrunjel si marar verde pe deasupra cat doreste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Arata foarte bine!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Buna ,buna,felicitarile mele si votul meu :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Felicitari pentru prezentare...Imi place tare mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Ce bine arata!!! Cred ca a fost un deliciu

    • angy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Reteta e ok!nu am facut niciodata in modul asta,dar am s-o incerc!arata parca si bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de inimioare de pui(doar inimioare).
  • 1 kg mazare (congelata la punga).
  • 100 gr dovleac razuit mare.
  • 100 gr pastarnac razuit.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 sau 3 linguri de pasta de ardei dulce.
  • 1 ardei gras rosu(taiat patratele).
  • 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio).
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(1 lingurita rasa).
  • patrunjel si marar verde tocat marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Arata foarte bine!

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui cu cartofi noi