Involtini

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne vita slaba
  • 300 g kaiser feliat subtire
  • 100 g unt
  • 3-4 lingur ulei de masline
  • sare
  • piperi

Mod de preparare

Carnea se taie fileturi subtiri sau eventual se cumpara deja filetata.

Se intind fileturile pe masa de lucru,deasupra se pune o folie de plastic si se bat bine,bine,se sareaza carnea apoi deasupra se pun feliile de kaiser,se invarte carnea in caz ca sunt prea mari se tai in doua bucati egale prin mijlocul lor se trece o scobitoare apoi se dau prin faina si se pun la prajit in unt si ulei incis.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise