autor:

» » Mancaruri cu carne

Involtini

Autor: Catalina Birtea (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina Birtea (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 martie 2006

Ingrediente
500 g carne vita slaba, 300 g kaiser feliat subtire, 100 g unt, 3-4 lingur ulei de masline, sare, piperi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie fileturi subtiri sau eventual se cumpara deja filetata.
Se intind fileturile pe masa de lucru,deasupra se pune o folie de plastic si se bat bine,bine,se sareaza carnea apoi deasupra se pun feliile de kaiser,se invarte carnea in caz ca sunt prea mari se tai in doua bucati egale prin mijlocul lor se trece o scobitoare apoi se dau prin faina si se pun la prajit in unt si ulei incis.
Daca ti-a placut reteta noastra "Involtini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Involtini di pollo a la romana

Involtini di pollo a la romana

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne vita slaba
  • 300 g kaiser feliat subtire
  • 100 g unt
  • 3-4 lingur ulei de masline
  • sare
  • piperi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui