Se curata cotletele. Se taie pastrama fasii late de 2 cm si se prajeste in uleiul incins, pana ce se rumeneste frumos si devine crocanta. Se scoate din tigaie si se lasa sa se scurga.
Se pun intr-un tuci jumatate din cartofi, morcovi si ceapa, se condimenteaza cu piper si putina sare si se adauga pastrama taiata fasii. Se pun deasupra cotletele si se acopera cu restul de cartofi, morcovi si ceapa.
Se toarna peste ele zeama concentrata de vita, se incorporeaza cimbrul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa o ora, pana ce se inmoaie bine carnea. Se serveste garnisita cu patrunjel verde tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii