isler

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele

. Se coc.

La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.

Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna. Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise