autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

isler

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Ingrediente
35o gr. faina, 25o gr. margarina, 2oo gr. zahar, l5o gr. nuci macinate, 2 galbenusuri, 2 linguri rom, 1 lingura stinsa cu suc de lamaie, Crema, 2 galbenusuri, 6 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 lingura faina, 1 zahar vanilat, 2oo ml, lapte, 125 gr. margarina, 2 linguri nutela

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele
. Se coc.
La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.
Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna. Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "isler" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Margarina  topita, impreuna cu zaharul, oul si laptele se pune in castron si se freaca cu mixer

13 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    melinda , 04 decembrie 2009

    ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    Numai galbenusurile ? La amandoua????

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    La crema nu inteleg cum ii cu faina 6 sau o lingura trebuie? Suc de lamaie stins cu ce?

    • Fara foto

      ioana (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2009

      Produsul final este foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Raporteaza reteta

melinda

ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu fructe de padure