autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

isler

Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cinca rodica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2006

Ingrediente
35o gr. faina, 25o gr. margarina, 2oo gr. zahar, l5o gr. nuci macinate, 2 galbenusuri, 2 linguri rom, 1 lingura stinsa cu suc de lamaie, Crema, 2 galbenusuri, 6 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 lingura faina, 1 zahar vanilat, 2oo ml, lapte, 125 gr. margarina, 2 linguri nutela

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

26 voturi

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele
. Se coc.
La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.
Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna. Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "isler" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Isler cu crema de cacao sau ciocolata

Margarina  topita, impreuna cu zaharul, oul si laptele se pune in castron si se freaca cu mixer

14 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Craciun
Tarta cu mere si aluat foietaj

Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar

2 voturi    8 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    melinda , 04 decembrie 2009

    ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    Numai galbenusurile ? La amandoua????

  • Fara foto

    edurne , 17 iulie 2009

    La crema nu inteleg cum ii cu faina 6 sau o lingura trebuie? Suc de lamaie stins cu ce?

    • Fara foto

      ioana (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2009

      Produsul final este foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

26 voturi

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Raporteaza reteta

melinda

ce se stinge cu suc de lamaie? bicsrbonst?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Ciocolata de casa cu nuca prajita