isler

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 35o gr. faina
  • 25o gr. margarina
  • 2oo gr. zahar
  • l5o gr. nuci macinate
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri rom
  • 1 lingura stinsa cu suc de lamaie
  • Crema
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura faina
  • 1 zahar vanilat
  • 2oo ml
  • lapte
  • 125 gr. margarina
  • 2 linguri nutela

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se mesteca facandu-se un aluat .Se intinde se taie cu un pahar rondele

. Se coc.

La crema ingredientele se pun la foc mic mestecandu-se continuu.

Separat se freaca 125 gr, margarina Rama cu 2 linguri nutela cind se raceste crema se adauga la margarinna. Se umplu rondelele de isler coapte. Deasupra se topeste 1oo gr ciocolata si se glazureaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor