Se curăţă ardeiul de seminţe. Se toacă mărunt ardeiul, ceapa, morcovul, mărarul şi se amestecă cu o lingură sare mare pentru 1 kg de compoziţie. Se lasă minim 10 ore. În borcan se pun 5mm (o jumătate de deget) de oţet după care se umple cu amestec şi se presează uşor. Deasupra se completează cu oţet. După 3 zile . . . Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii